lunes, 16 de febrero de 2015

Canalons de carn amb tòfona

Cal tenir molta confiança en un restaurant per tal de menjar aquells plats que tenen com a ingredient carn picada. Els canalons, la bolonyesa, etc. poden admetre tot tipus de restes d’altres àpats o de carns de dubtós origen. Mireu si a la Salseta tenim confiança en els nostres ingredients, que el dia que fem canalons, és festa grossa, ja que en mengem tota la família, a més a més dels clients.
Ingredients:
-       300 grs de cap de llom de porc ecològic
-       400 grs de carn de vedella ecològica
-       apit, ceba, pastanaga, porro
-       una cabeça d’alls
-       una fulla de llorer
-       unes branques de farigola
-       100 grs de farina
-       oli d’0liva verge extra Oleum Flumen d’arbequina
-       Nou moscada
-       Conyac
-       500 grs de llet
-       làmines de pasta fresca
-       tòfona
-       ½ l de beixamel
-       formatge d’ovella curat

Elaboració:
Sofregir les verdures, la farigola i el llorer amb l’oli d’oliva. Afegir les carns tallades a daus regulars. Estofar tot. Afegir el conyac i la nou moscada. Quan s’evapori l’alcohol afegir la farina i la llet calenta. Coure sense parar de remenar durant 10 minuts.
Passar tot el conjunt per la màquina de picar carn. Afegir uns grams de tòfona ratllada.
Coure la pasta i elaborar els canalons.
Poseu una base de beixamel en una safata per al forn. Afegir els canalons i afegiu per sobre la beixamel i el formatge ratllat. Gratineu-los i en  emplatar lamineu una mica de la resta de tòfona per sobr

Publicar un comentario en la entrada