lunes, 26 de enero de 2015

Hamburguesa de vedella, ceba caramel·litzada, formatge i ou disfressat

Català:

Ingredients:
4 hamburgueses de carn ecològica de vedella
300 grs de ceba de Figueres
un got de vi negre
75 grs de sucre de canya integral
1 tassa de cafè de vinagre
Oli d’oliva verge extra
200 grs de formatge tendre de cabra (Tórrec)
4 ous ecològics
pa ratllat

Elaboració:
Peleu les cebes i talleu-les en juliana. Sofregiu-les en oli d’oliva. Quan estigui tendre i una mica rossa afegiu el sucre. Remeneu bé i afegiu el vi i el vinagre, deixant-los coure fins que s’evapori l’alcohol.
Cogueu els ous a 65º durant 40 minuts en aigua. Refredeu-los. Peleu-los i passeu-los per el pa ratllat i fregiu-los lleugerament en oli d’oliva extra. Reserveu-los en paper absorbent.

Coure les hamburgueses a la planxa. Afegiu la ceba per sobre i un tall de formatge. Emplateu i escalfar al forn una mica, per tal que el formatge es fongui una mica. Afegiu l’ou.

Castellano:

Hamburguesa de ternera, cebolla caramelizada, queso y huevo disfrazado
Ingredientes:
4 hamburguesas de carne ecològica de ternera
300 grs. De cebolla de Figueres
un vaso de vino negro
75 grs de azúcar de caña integral
1 taza de cafè de vinagre
Aceite de oliva vírgen extra
200 grs de queso Tierno de cabra (Tórrec)
4 huevos ecológicos
pan ralllado
Elaboración:
Pelar las cebollas y cortarlas en julliana. Sofreirlas en aceite de oliva. Cuando la cebolla esté tierna y dorada añadir el azúcar. Remover bien y añadir el vino y el vinagre, dejándolos cocer hasta que se evapore el alcohol.
Cocinar los huevos a 65º durante 40 minutos en agua. Enfriarlos, pelarlos y rebozarlos con pan rallado y freirlos ligeramente.. reservarlos en papel absorvente.
Cocinar las hamburgueses a la plancha. Añadir la cebolla por encima y un corte de queso.
Emplatarlo todo y calentarlo al horno, para que el queso se funda un poco.
Añadir el huevo

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